Om mig

Jeg er uddannet sanger på Sankt Annæ's (MGK) linje. En fireårig sanguddannelse for unge med speciel musikalsk talent, sideløbende med gymnasiet.

Som professionel sanger, har jeg de sidste ti år optrådt til mange forskellige arrangementer og events. Både som solo kunstner, men også sammen med mit store netværk af professionelle musikere, har jeg optrådt og underholdt til alle slags lejligheder.

Jeg er med i mange forskellige bands, som alle har til formål at underholde. De bevæger sig rundt i mange forskellige genrer, og jeg prøver altid, at ramme målgruppen som vi optræder for. Siden jeg var 15 år, har jeg været med i gospelkor, og i 2011 var det så min tur til at tage rollen som korleder op. Det har resulteret i mannge år som korleder, hvor jeg ud over mine kor, også har lavet forskellige workshops og teambuilding arrangementer.

Herudover har jeg undervist i sang, instrumenter og sammenspil samt lavet kurser for små grupper i korsang og musikglæde. Jeg tror på en naturlig fremgangsmåde som bygger på glæden ved musikken og fremførelsen heraf, i stedet for nødvendigvis at ligge vægt på det faglige først.